Om Oss

team tun

Heisann!

Vi er to brødre Arnfinn jr (23) Anton (17) fra Inderøy i Nord-Trøndelag. vi satser aktivt på sykling å bruker mye av vår tid på det. Vi har begge sykla i ca. 7-8 år, og sykler fortiden i TVK. Vi trener for det meste alene når vi er hjemme, pappa er aktivt med på mange av turene og bidrar i treningsarbeidet.

Anton bor i Melhus der han studerer ved sykkelgymnaset, der følges han godt opp av trenere.. som også formidler videre til oss om noe er galt. De trener mye i selve skoletida, noe som er veldig viktig for å minske totalbelastninga så det ikke går utover kvaliteten på øktene.

Jeg bor hjemme i Inderøy der jeg  har jobbet ved Hoff Sundnes brenneri for å kunne ha råd til å satse. Fra starten av januar og utover kommer det til å bli veldig lite jobb.  Jeg skal nesten ikke være hjemme, når jeg først kommer hjem, er det for å sykle ritt eller forberedende trening mot nye ritt.

Vi har som mål å etablere oss i toppen i Norge og utlandet, men for å nå dit kreves veldig mye, vi er på vei men har ett stykke igjen. Det er veldig mye reising, veldig få av ritta er i Midt-Norge men ofte lengre enn til Oslo.  Vi er innforstått med at vil vi opp og frem, må vi bli sett av større klubber. Til da må vi stå for det meste selv, men viktigst av alt er å delta på mest mulig å være synlig. Da vil også resultatene komme etter hvert.

flyktningerittet 3


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s