Hei og velkommen!

Vi er to søsken som satser aktivt på sykling (i hovedsak landevei og bane). Anton har for fult etablert seg i toppen i Norge, da han i 2013 ble nr 2 på ungdomsmesterskapet M16. Han kjørte også inn til to topp 10 resultater i Norgescupen 2014. Han bor å trener fortiden i Trondheim der han studerer ved sykkelgymnaset på Melhus.

Anton har etablert seg godt i toppen som junior allerede som første års. Det ble 11. plass sammenlagt i NC 2014 sesongen. Denne sesongen er han klar til å ta nye steg opp mot toppen.

Både jeg (Arnfinn jr) og Anton trener mye for oss selv,  og veldig mye tyder på at mye av det vi gjør er det rette for oss. Jeg har selv slitt noen år, men ser nå at jeg begynner å nærme meg de beste. Sykling er en svært krevende idrett ting tar tid, man blir ikke best over natta. Det kreves vanvittig mye trening, noe vi ikke tidligere har hatt tid til..

Nå håper jeg det blir andreledes, jeg har jobbet en god del, for å kunne finansiere treninga, dette har selvsagt gått utover treningsarbeidet noe… men tror at jeg ligger rimelig godt ann foran 2015.. Jeg har holdt meg frisk hele tiden, men jeg har slitt en god del med føttene mine. Har derfor måtte ta det endel roligere og kjørt kortere turer. Anton fikk kyssesyken i slutten av 2014 sesongen å måtte derfor stå over en stor mengde trening/konkurranser. Han er nå i full gang med treningen og er klar for å yte maks for en ny sesong.

2015 sesongen blir en meget aktiv sesong fra vår side, noe som igjen innebærer mye reising og store kostnader. Bare før sesongstart har Anton omtrent 5uker trening i utlandet, Mens jeg har omtrent 14-15 uker. Dette er noe som vi må finansiere selv. Med disse ukene får vi veldig mye bra grunntrening (viktigst langturene) som legger forutsetningene for våren/sommeren.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s