Treningssamling Alicante Uke 1

Heisann!

Dag 1

lørdag 1. februar satte vi kursen sørover mot Alicante. Turen gikk sammen med ca. 30 andre personer der mesteparten var elever ved Melhus V.G.S. Vi reiste tidlig lørdag morgen og ankom hotellet (Oliva Nova Golf Beach & Golf Resort) rundt kl. 15.00. Der pakket vi ut og gjorde oss klar for samlingens første økt. Temperaturen var rundt 15-20 grader noe som passet oss midt i blinken, økta skulle være en flat rolig økt på 1-2timer, men etter en halv times sykling bestemte vi oss for å sykle over en liten topp, som resulterte i at turen ble ganske hard. Sånt skjer når man er alt for ivrig 🙂 Økta ble ca. 1.5t og 36km, etter mye feilsykling(litt strandsykling hører med i første økt) kom vi omsider inn sammen med mørket.

Bilde

Dag 2

Når vi våknet for dag to var også været bra, ca. 15-20grader. Vi starta økta kl. 12 og på planen sto 3timer flatt. Vi sykla ca. 5mil i retning Valencia før vi snudde og kjørte tilbake. Økta ble preget av noen stopp underveis, med noen tekniske uhell. Etter syklinga måtte vi dra og kjøpe inn litt mat. Vi hadde middag på hotellet men resten måtte vi ordne selv. Klokka gikk fort og kl. 19.00 hadde vi fellesmøte, med info om neste dag og en liten oppsummering om dagen. Etter møte stod middag og hotellets buffet på planen før vi etter vært gikk til leilighetene for å slappe av.

Dag 3

Da vi våknet om morgenen hadde vi god tid før økta skulle starte. Kl.12 startet økta og på planen sto det 4 timer. Gruppa ble delt inn i 3 der de eldste sykla sammen, 1 klassingene syklet sammen og jentene sykla alene. Turen skulle være en lik rundtur for alle, men i litt variert fart. Anton syklet (Oliva-Pego-Parcent-Benissa-Xabia-El Verger- Oliva) som ble en tur på 109km og 4timer. Arnfinn syklet sammen med de eldste som egentlig skulle sykle samme rute men syklet opp til Parcent, og kjørte en bakke kalt Coll de Rates i stedet for runden. Noe som resulterte i ca. 90km og 3.15t. Resten av dagen ble som de andre dagene med buffet på hotellet og avslapping på leiligheten.

Dag 4

Da vi våknet spiste vi godt med mat og ordnet oss klar for ny økt kl. 11. På planen sto 4timer. Vi syklet ca. 2mil der alle sammen var samlet til Denia. Derfra delte vi opp i 3 som de andre dagene og tok det derfra. Vi skulle sykle en kupert runde på ca. 100km. Men siden vi syklet litt feil i noen kryss måtte vi litt tilbake noen steder og det ble ca. 120km og 4.15t. vi sykla (Oliva-Denja-Xabia- Gata De Gorgos-Teulada-Xalo-Orba-Segra-Oliva).

Dag 5

Denne dagen blåste det ganske mye, økta denne dagen sykla vi alene. Turen ble 52km i retning Denia og tilbake. Da vi kom tilbake, bestemte vi oss for å prøve ut hotellets spa. Som bestod av ett basseng og noen mindre steder med både kaldt og varmt vann. Vi holdt oss mest i bassenget og slappet en god del av. Kjente at det var godt å ligge der etter en lang sykkel dag, og ta noen lette svømmetak og myke opp kroppen.

Bilde

Dag 6

Når vi våknet så vi at det kom til å bli en fin dag, temperaturen var ganske høy 17-20grader og Intervaller sto på dagsplanen. Etter en rolig onsdag passet intervaller ypperlig i dag. Intervallene skulle foregå i Bakken Coll De Rates ikke så lang unna Parcent. Anton kjørte 3×10 terskeldrag mens Arnfinn Kjørte 14-12-10 min terskeldrag.  Kroppene føltes gode og farta var også ganske bra. Økta ble ca. 80km og 3timer. Da vi kom tilbake rundt tre tida, spiste vi litt mat og bestemte oss for å dra på spa igjen. Vi var der ei god stund for vi gikk og slappet av før det daglige møte klokken sju.

Dag 7

I dag skulle vi Starte økta kl. 11, sto opp og spiste godt før ei ny økt. Vi startet ut i godt tempo, Sykla til Parcent og opp Coll De Rates. Men like før Tarbena kjørte vi feil, vi skulle tatt til høyre mens vi kjørte rett frem. Vi trodde vi kjørte rett før vi noen mil senere og 700 høydemeter lavere fant ut at det måtte være feil. Anton snudde litt lengre opp og fant etter hvert riktig vei. Mens Arnfinn fortsatte videre nedover med ca. 10 andre og havnet i byen Benidorm. Derfra fulgte de N-332 tilbake til Oliva. Turen ble ca. 140km og 5.15timer. Det ble litt lengre enn planlagt, men på lørdag sto hviledag på planen så det gjorde ingen ting.

Bilde

Arnfinn og Anton


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s