Franske Riviera

Heisann !
Lang tid har gått siden siste innlegg. Mye har skjedd siden sist, blant annet overgang til ny klubb.. TVK er klubben vi nå skal sykle for fremover. Skulle gjerne skrevet tidligre men har ikke hatt dette som pri 1.

I skrivende stund har vi fridag å jeg Arnfinn har vært i Frankrike siden 7.mars.. Anton kom 2.april sammen med 4 andre som bor sammen med oss i 2uker. Selv reiser vi hjem 23april.

image

Treninga til nå har gått som planlagt, jeg har hatt supert vær her nede, kun 2regn dager på 4uker. Temperaturen har ligget på 15-20grader mens noen dager enda litt bedre..  Måtte starte rolig den første uka p.g.a sykdom jeg pådro meg rett før avreise. Men etter det ble kroppen bare bedre og bedre.

Jeg har ligget på omtrent 20t i uka (sykkeltid) noe som egentlig ikke er så mye, men har gjennomført veldig mange gode økter. Å har hatt overskudd stortsett hver dag.. Jeg føler jeg ligger i rute der jeg skal være..

Forrige uke ble ganske rolig, hadde fri mandag. Kjørte 3timer tirsdag å skulle være med til flyplassen når søskena skulle hjem og de andre skulle komme.. Gleda meg litt til denne dagen, for nå skulle jeg slippe å sykle så mye aleine 🙂
Det var supert vær den dagen å motivasjonen til Anton var på topp til å ta en liten trilletur.
Torsdag våkna vi opp til mye vind.. vi skulle sykle i retning Cannes, men veien var stengt p.g.a store bølger så vi trekte oss innover fra sjøen. Ble ei kuppert økt, der alle sammen kjørte på litt oppover til Gourdon. Kroppen kjentes pigg ut.. Det samme gjorde det til Anton som jeg synes kjørte fort iforhold til intensiteten han kjørte.

image

image
På 1200m.o.h

Fredag ble en såkalt drittdag.. Været var dårlig den første timen, ikke nok med det Anton ødela kjede på sykkelen. Vi måtte derfor ta toget tilbake til Nice for å fikse dem.. men uheldig vis var kl 13.00 og selfølgelig var det siesta           (stengt 12.00-14.30) så vi måtte smøre oss med tolmodighet å vente.. omsider ca 15.00 kom vi oss tilbake på sykkelen men da hadde jo halve dagen allerede gått.. Vi kjørte endel oppover, men jeg følte vi hadde mistet piffen på dagens økt. Så vi slutta av etter litt over 3timer.

Lørdag og Søndag var to fantastiske dager.. supert vær begge dager, og sykla lenge i kort kort.. vi kjørte 2 5timere i rolig intensitet.. å bare nøt tilverelsen langs Rivieraen 🙂

Idag ligger vi utstrakt på senga å samler overskudd til de 2siste ukene med trening før hjemreise å sesongstart 😉

Vi ses 😀


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s