Fantastisk sykkeldag

Det er onsdag 9.april å rolig langtur sto på øktplanen idag.. Vi våkna opp ganske seint.. til ett vær imotsatt ende av skalan iforhold til gårsdagens regn.. Temperaturen va 22-25°C og ikke en sky fantes på himmelen(varmeste dagen hittil). Vi gleda oss til å ta fatt på dagens økt, vi startet med løse armer men etter 1km var de pakket ned i lomma, d ble bare for varmt :p

Vi skulle kjøre ei rolig økt idag, men med en god del hm, Anton kjente litt av intervallene på gårsdagens økt, å var egentlig ikke så pigg.. Så vi bestemte oss å ta en liten solskinnspust og en Cola etter ca timen.

Etter det ble alt helt annerledes Anton følte seg igjen mye bedre å var klar for de siste 600hm før toppen på 1050m.o.h, vi holdt ett godt driv resten av økta som ble ca 3t 15min.. imorgen venter 5timers til Italia å San Remo. håper det blir like bra vær da 🙂

Hilsen  Arnfinn og Anton


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s