Ny god treningsuke unnagjort

Heisann!!

Vi er nå inne i vår siste hele uke på treningssamling (i Nice Frankrike). Kroppen virker god, å både jeg å Anton, føler at formen begynner å nerme seg..Været har vært over all forventing, med untak av 3 regndager, har det vært fenomenalt bra sett iforhold til tidligere år.. Temperaturen har ligget på mellom 15-25grader.

image

Jeg har snart vært her nede i 6uker å kjenner jeg gleder meg på å komne hjem til sesongstart neste helg. Anton stortrives her nede, ser ut til å ha trent svært bra den siste tida.. (synes han holder veldig høyt nivå, må virkelig trå på nå :p)

Det liker jeg selfølgelig svært bra, å ser frem til konkurranse i årene som kommer. Vi har fått trent bra, hadde ca 23t i uka som gikk, med mye fartsdrag og intervaller innimellom..
Treninga denne uka gikk periodevis i høyt tempo, jeg har forsøkt å fått opp en del fart, men også flere lengre økter for å kunne tåle ritta bedre.. Per nå synes jeg det ser ut som vi har lyktes godt med forberedelsene, men de endelige svarene får vi neste helg!

image

image

Nå venter ei litt hardere uke frem til og med lørdag før vi, starter forberedelsene mot første NC i Skien..

Hilsen Anton og Arnfinn jr


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s