NC 2 og diverse Ritt

Noen uker har gått siden sist..

Gjennom disse ukene har vi vært gjennom en god del trening å ritt stortsett hver helg.. Viktoriarunden var det første etter Østfold. Det var et 120km turritt som gikk i Trondheims området. Farta var til tider relativ høy, noe som gjorde det vanskelig å kom ifra, da det raskt ble kjørt inn igjen.. Både jeg og Anton følte vi hadde mye å bidra med å gjorde en god del jobb underveis for å få ei god treningsøkt. Tilslutt var vi vell en 15-20stk som kom imål på 2.58..

Resultat Viktoriarunden!

Etter det ventet igjen en treningsuke før nytt turritt den 18mai. Da var det klatrerittet på Støren som skulle gå av stabelen. Kroppen kjentes bra etter uka og jeg var igjen klar for et vesentli tøffere ritt med sterkere motstand. Anton var desverre blitt litt snufsete så måtte stå over (med tanke på den komende NC helga etter). Noe som viste seg å være lurt 🙂
Startfeltet var ganske bra, sett bort ifra forrige helg hadde vi med flere på Elitelaget tillegg til Frederik Wilmann.

Når du hører navnet på rittet (klatrerittet) forstår du at det ikke bare var flatt.. Starten gikk å jeg og Adrian (en på laget) fikk umiddelbart opparbeidet oss ei luke. Det var mye vind (motvind) og det var tydelig at de fleste hadde respekt for bakken som skulle starte etter ca 20km. Noe jeg skjønte da jeg kom dit. :p Bakken var 10% i snitt over 3,5km. Noe som var nok til å kjøre de fleste av. Flere grupper ble dannet. Jeg klarte desverre ikke å følge de beste oppover. Men synes jeg klarte å holde farta relativt høy likevell.

Etter det var det kupert terreng, jeg synes jeg greide å jobbe bra selv, fikk ei god treningsøkt av det. Det er slike økter jeg må ha skal jeg bli bedre i bakkene. Rittet ble vunnet av Adrian med Wilmann på plassen bak. Selv kom jeg inn ca 9min etter, men var egentli ganske fornøyd med kjøringa. Været den dagen var supert å vi gledet oss på fortsettelsen..

Resultater Klatrerittet!

Uka før NC i Trondheim. Ble også preget av at anton var litt snufsette og litt slapp. Selv fikk jeg trent veldig bra. Hadde en fin 7timer på tirsdag i nydelig vær, som ga med en god påminnelse på hvorfor jeg driver med dette 🙂 kroppen kjentes bra utover uka. Også Anton var vesentlig mye bedre allerede.. Strax var det helg å grunnlaget var lagt mot NC 2.

Helga skulle bestå av en 20km tempo på lørdag og Fellesstart søndag. Anton skulle sykle 5runder a 22km. Mens jeg hadde 8 tilsvarende runder.

Tidlig lørdag morgen satte veien mot Trondheim, vi hadde veldig god tid. Anton skulle starte kl 14.19. Han hadde ikke de største forventningene. Starten gikk å Anton sykla over forventning en imponerende 16plass. Jeg skulle starte 16.52, fikk varmet opp godt. Å var klar til start, kjørte greit. Å kom inn til en god 11plass.

10344273_10154169883455585_2996997315933401577_o

Resultater Hommelvikrittet Tempo!

Vi overnattet på hotell for å få den beste oppladningen for morgen dagen. Da vi våknet i halv 7tida på søndag, begynte dagen. Anton skulle starte kl 08.30. Men jeg 12.30.

Da Anton startet gikk det rolig for seg i starten, mye vind gjorde det vanskelig å komme ifra. Jeg ble med i følgebilen de 4første rundene. Ut på første runden fikk vi høre over høytalern (stor velt) heldigvis ingen av våre innblandet å vi kom oss videre. Etter det gikk det rolig for seg i 3runder bak i følgebilen.. opp til mål på den siste runden gikk det ett brudd som skulle vise seg å være avgjørende. Anton var så sterk at han klarte å kjøre seg opp, og var nå 1av 6 som skulle kjempe om seiern. Anton var den eneste født i 1997 alle andre 1996. Desverre ble det litt for tungt på de siste km men han klarte likevell å kjøre inn til en Fantastisk sterk 5 plass i ett sterkt felt.. Må si jeg ble mektig imponert og glad over at den treninga vi gjør gir resultater.

10329822_10154176768865585_6444742283875848176_o

Etter Anton’s fantastiske prestasjon kunne alt bare bli en bonus for meg. Laget skulle være aktive å kjøre for seier. Vi kontrolerte mye av rittet. Hadde både Martin og Eirik i brudd lenge, som førte til at resten kunne ta det med ro. Da de var kjørt inn skulle vi kontrolere så ingen flere skulle få gå. Jeg lå ei god stund i front og synes jeg klarte å holde en grei fart. Å synes jeg bidra godt for laget. Da 150km var unnagjort hadde jeg ikke mye igjen å kjøre med så slapp meg tilbake og trilla inn til mål. Laget klarte det vi hadde håp om før start og Adrian Aas Stien vant suverent i spurten og tok hjem den gule ledertrøya sammenlagt i NCen utrolig imponerende gratulerer.

Resultater NCen!

Nå venter en god treningsperiode før nye ritt stortsett hver helg utover. NM nærmer seg å med stormskritt 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s