Div ritt Tour of Inderøy, gauldal 2dagers og NC3

Hei, i løpet av de siste ukene har vi kjørt ritt hver helg. Her får du ett lite sammendrag på hva vi har vært med på og hvordan det har gått.

Først ut siden siste innlegg, er Tour of Inderøy. Det var et lokalt ritt, som gikk den 31.mai. Rittet går rett utenfor der vi bor så siden vi ikke hadde noen andre ritt på planen, fant vi ut at vi skulle sykle for treninga sin del og for det er Artig. Rittet var ett (terreng/grusritt) Så det at vi ikke hadde brukt terrengsyklene noe særlig før rittet hadde lite å si. Rittet foregikk i en ganske kupert løype rundt om i Inderøy, løypa var ca 49km lang.

Både jeg og Anton regnet med før start at det kom til å bli en liten gruppe etter første bakke, vi satte høy fart inn i bakken og det endte som vi trodde, vi var 4stk igjen på toppen, både jeg å Anton satt greit med.Sammen med Henning Offigstad og Andre Sotberg. Jeg skjønte da ut ifra den avstanden vi hadde fått tilbake at seieren skulle stå blant oss. Vi kjørte jevnt, ca 30km ut i løypa, begynte Anton og Andre å slite litt. de datt etter hvert av. Igjen satt jeg og Henning. Vi kjørte ikke veldig fort de siste km, men avstanden bak over var stor. Vi kom sammen inn til siste bakken. Jeg venta lenge på at Henning skulle prøve å dra til, men det gjorde han ikke. Opp mot mål dro jeg til å fikk umiddelbart ei brukbar luke og skjønte da at seieren var i boks. Tida ble 1.36.10 som holdt til ny løyperekord, kunne nok ha kjørt en del fortere, men det får bli til neste år… Anton kom inn til en fin 4 plass ca 3 min bak.

Helga etter 7-8 Juni, sto ei ny ritt helg på planen. denne gangen gikk turen til Trondheim og Gauldal 2 Dagers.

Gauldal 2 Dagers skulle bestå av en tempo, bakketempo og avsluttende fellesstart. Med sammenlagt og Rankingpoeng. Vi reiste til Trondheim på fredag, å bestemte oss for å overnatte der, siden starten på tempoen var såpass tidlig lørdags morgen. Tempoen besto av en Relativt flat løype på 10km. Anton Sykla svært bra og kom inn til tida 13.34, det var en vanvittig bra tid. som holdt til en imponerende andreplass. Etter den fantastiske tida til Anton med nesten 45km/t i snittfart hadde jeg høye forventninger til meg selv. Ikke kunne jeg være noe dårligere 🙂 Jeg sykla på tida 13.01 noe som også holdt til en 2 plass med nærmere 47km/t i snittfart.

Tempoformen er i anmarsj å det begynner virkelig å gå rimelig fort. Mest imponert av Anton som har hevet seg mange hakk de siste ukene. Dette går gode svar på at den treninga vi har gjort har vært god, og gir resultater!

Tour of inderøy Arnfinn

Resultater Anøymila!

Etter temporittet var det bare å sykle ned, å forberede seg på ett nytt ritt samme dag, denne gangen skulle det sykles bakketempo. Siden anton lå som nr 2 i sammendraget skulle han starte nest sist. Anton kjørte også en god bakketempo, og kom inn til 4 plass. 12 sekunder bak vinneren på 5.41min. Dette resulterte i fremdeles 2 plass sammenlagt foran morgendagens avgjørende fellestart.

For min del, hadde jeg ikke så alt for høye forhåpninger til bakketempoen, jeg viste at hadde jeg full klaff kunne det gå relativt fort, men at jeg nok var i det tyngste laget for å være helt i toppen. Det gikk som jeg trodde, ble fort stopp i bakken, men klarte å holde et greit tempo. Kom ett stykke bak vinneren, men det holdt til 8plass på 5.24min. Med den tida beholdt jeg fremdeles 2 plass sammenlagt etter dag 1.

Resultater Bakketempo!

Søndag, var den avgjørende dagen, været var helt supert. for varmt i mine øyne. Anton skulle sykle 4 runder på ca 22,5 km. Mens jeg skulle sykle 6 runder. Ifølge Anton var det nesten ingen som ønsket å sette fart på rittet. Noe jeg ikke synes er bra, Anton følte at det kun var han som prøvde og ønsket å holde høy fart. Ut på siste runde klarte de å få ei lita luke på 4mann. Der satt 2 fra Gauldal deriblant lederen av rittet Petter kjeldsberg og Vidar Vikestad og en fra IL Sverre Andreas Fuglstad. Andras var sterkest mot mål og tok seieren foran Anton. Petter kom inn til samme tid. å Vant dermed rittet. Anton Endte på en Sterk 2 plass sammenlagt.

Samtidig som Juniorene sykla vi våre runder. Starten i Elite ble preget av høy fart. på de førte bakkene ble farta satt skikkelig høy, mange fikk problemer inkludert meg. klarte å kjøre meg opp igjen til neste runde. men da ble farta i bakken satt opp. og flere datt igjen av meg inkludert. rittet ble etterhvert et lite utskillelse løp mot slutten var bare 7stk igjen. og de fleste var nok på den siste runden preget av farta underveis. Adrian Kom i egen majestet først å tok seieren på etappen men også sammenlagt.

galudal fellesstart Anton

Resultat Fellesstart!

Resultat Sammenlagt!

14-15 Juni- Jubileumsrittet #NC3

13 juni satte vi snuten mot Oslo for NC 3 og generalprøven foran NM uka som starter til helga. Helga skulle bestå av en Tempo og en fellestart. Løypa var teknisk og relativt krevende. Noe som vil gi utfordringer.

Vi bodde på et bra hotell  (Thon hotell Linne). Lørdag sto Tempo på programmet løypa var den samme som morgendagen, en 12 km runde i Norges Cup løypa. Løypa var svingete å til tider smal. Tempoen gikk relativt greit for seg. I ei hard tempoløype kjørte Anton inn til en fin 15 plass på tida 18.05. Snittfarta talte for seg selv med en fart på kun 40km/t. Skjønte vi at løypa var hard og teknisk. Etter Anton var det min tur. Synes jeg klarte å holde ett godt driv stort sett hele veien. Tok kjapt inn han som starta foran, men hadde nok åpnet litt hardt. Jeg kom inn til tida 16.50 noe som holdt til en 14 plass i ett meget sterkt startfelt. Foran meg på resultatlista var kun 1 klubbrytter resten var kontinentalryttere.

Resultater Jubileumtempo!

Søndag Sto NC 3 på planen. Løypa skulle kjøres 8runder i menn junior mot 14 i menn senior. Store startfelt i begge klasser og Anton var først ut som vanlig! Han kjørte godt underveis,rittet ble preget av flere velt, lite brudd fikk gå, og mot slutten tok lillehammer en godt tak. Feltet kom samlet opp mot mål, Anton spurtet inn til en meget god 8 plass. og styrket sin plass i sammendraget i Norges Cupen. Han ligger nå på en meget sterk 5 plass, som første års junior.

Menn senior skulle sykle 14 runder i den krevende løypa, som vi trodde før start ble rittet preget av Mange velt, tror det på de første rundene skjedde noe i hver av de krappe svingene, Med et startfelt på 200 mann og i en løype som dette måtte det bare komme. Itillegg til flere som nesten ikke har sykla før, blir det livsfarlig. Heldigvis gikk jeg ikke i bakken, men det var nært. Kom meg forbi rittet ble etter hvert ganske slitt ut mange datt av, og på den 7 runden, hadde jeg ikke mulighet til å sitte med lengre. Da farta ble skrudd opp gikk det vanvittig fort, og ikke mer en 60 av de startende kom til mål.

Resultater NC 3!

NCF Ranking!

Nå gleder vi oss til NM som kommer med stormskritt. Første Fellestart er allerede nå på Søndag! Anton viser storform å Det blir ekstremt spennende å følge med fremover mot NM og videre utover sesongen 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s