Nytt år nye muligheter!

2014 er historie å vi er nå i full gang med  treninga for 2015. Det har vært ei stund siden siste innlegg, å det kan være greit med en oppdatering..

Anton fikk uheldigvis kyssesyka i sommer. Tok nok ei stund før han fant ut hva det var, å da han først fant det ut. Hadde han vært hjemme fra skola ei god stund. Høstsesongen ble dermed spolert for hans del. Det var bare å belage seg på pause fra all idrett i 2mnd. Heldigvis virket det som han fikk det ut av kroppen. Gjennopptreninga gikk som planlagt,  å han er nå i full trening igjen.. Han er i rute å ser frem mot en god treningsvår med mange gode økter på spansk og norsk jord.. Første samling for hans del blir i starten av februar. (samme sted som i 2014, Oliva. i sør Spania).

For min del (Arnfinn) så gikk heller ikke høstsesongen som jeg hadde planlagt, igjennom sommeren hadde jeg fått problemer med undersiden/sida av føttene. Når jeg brukte sykkelskoene, og spesielt i varme dager. med høy belastning, fikk jeg en konstant pine i føttene. Det førte til at jeg måtte ta det med ro. Høstsesongen ble ødelagt.
Nå må jeg lytte til føttene å følge med så det evt ikke kommer igjen iår..

3 Januar reise jeg ned til Calpe i Spania for å tilbringe vinteren der. Jeg har leid ei fin leilighet. (ca 2km fra havet med god utsikt) Jeg ser virkelig frem til en super treningsvår. Her får vi det beste tilbudet for konstante gode værmeldinger, sol og finvær 99% av tida. Kan det bli bedre?

Jeg har per dags dato vært der ei uke. Trent godt å ser ut til å være forran der jeg var i fjor til samme tid. Med 3måneder her nede håper jeg på å kunne være på det nivået jeg håper til våren. For første gang skal jeg teste meg i Belgia i sesongstarten det blir rått!!

Mens jeg er her nede kommer det
til å komme inlegg etter hvert, å vil du se mer av det jeg gjør her nede følg med på Strava. Så ser du hvor jeg sykler 🙂

Vi ses
Arnfinn


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s