Lever livet i Spania

Heisann..

WOW tida går fort. Jeg har allerede vært her nede i Calpe i 2uker skrivende stund. Plassen er bare helt fantastisk, konstant fint vær. Blir bare mer imponert for hver dag som går.. Huset jeg leide er veldig bra og holder høy standard. Skjønner godt at mange av proffene også ligger her i trener på denne tida blant annet (etixx, astana og katusha) bare få km fra der jeg bor

Temperaturen har ligget på mellom 15-20grader konstant. Å enda varmere i sola selvfølgelig. Tida går utrolig fort her nede føler jeg bare har vært noen dager. Heldighvis mange uker igjen til 28mars 🙂

image

Treninga går akkurat som planlagt, fått kjørt en del fine økter. Som er vanskelige å få hjemme på denne tida. Startet litt rolig den første uka med ca 21t og økte til 26t denne uka. Neste uke blir den hardeste i denne måneden, før en litt roligere uke igjen. Kroppen kjennes veldig bra ut… Ser veldig bra ut med tanke på tida som kommer fremover. I forhold til fjoråret, da jeg ikke kjørte med wattmåler ser jeg nå hvor hardt jeg kjører.. Soner blir lettere å følge, å treninga blir enda bedre. Slike ting må til skal jeg nå toppen..

Jeg vet at om jeg klarer å følge opp treninga fremover og i hovedsak holder meg frisk. Vil jeg ligge veldig godt Ann. Det bør bli bra, når jeg kun behøver å tenke på å spise, sove og trene. Kan det bli mye bedre? Jeg lever livet her nede med ett eneste mål, om å kunne hevde meg helt i toppen av norsk sykkelsport. Jeg ofrer det meste for å opptimalisere belastning og tilpassning under vinteren. Å i en temperatur som her er det opptimalt.

image

Jeg er allerede 100% sikker på at jeg har gjort rett valg i dra til Spania. Å gleder meg vanvittig til Belgia. Der skal det gå fort… Men det er lenge til 🙂

Hilsen
Arnfinn

Blogglistenhits


2 kommentarer om “Lever livet i Spania

  1. Artig å følge med på hjemmesida di. Eirik har fortalt at han stortrives sammen med deg i Calpe.
    Jeg håper han ikke blir skremt på teningsleir med joker.
    med vennlig hilsen
    Harald Solem

    1. Så bra å høre 🙂 Jeg tror han klarer seg veldig godt. Virker som han er i god form. Blir spennende å høre hvordan det har vært når han kommer tilbake.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s