Hviledag, sykkel som treningsform

For første gang på over 2uker har regnet kommet. Det setter selvsagt ingen stopper for treninga. Men heldigvis er det hviledag idag. Kroppen kjennes bra etter 2 fine uker på sykkelen.

Sykkelen og utstyret fungerer supert, å jeg er virkelig glad for at investeringen i wattbassert krank ble gjort i høst. Jeg klarer nå å følge opp intensiteten bedre, vet derfor hvilken belastning treninga fører på kroppen. Totalbelastning er en viktig faktor skal jeg kunne nå toppen.

Jeg er enda usikker på hvilken sykkel jeg blir å sykle på i 2015. Men håper å finne det ut snart.. Vi er på utkikk etter samarbeidspartnere for 2015 sesongen, dersom du eller deres bedrift ønsker å støtte oss i treninga vi gjør. Kan vi profliere dere tilbake. Jeg er åpen for å komme å fortelle litt om det jeg driver med, jeg er Antons trener, å min egen. Å har igjennom flere år fått forståelse i hva som kreves for en utøver i toppen. Lik som en mosjonist som bare er ute noen turer..

Sykling har de siste årene blitt veldig populært, mange har tatt i bruk sykkelen som ett treningsredskap. Noe jeg skjønner svært godt. Sykling er en mild treningsform belastninga er ikke så høy (i forhold til f.eks løping) sliter du med føttene, anbefaler jeg å prøve å begynne å sykle litt. Det forsterker musklaturen, å f.eks løping kan fort bli mulig igjen..

Det meste er mulig, du må bare komme igang.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s