3uker gått bare 9igjen

Heisann,

Tida her i Spania går utrolig fort… Kan ikke skjønne jeg at jeg allerede har vært her i 3uker. Trening har gått så og si som planlagt, med unntak av denne uka da det ble litt mindre. Ble litt for kald, da de løse bena mine var litt for tynne på tirsdag. Kjente det derfor i venstre kne på onsdag. Skulle egentli hatt 5t onsdag men det ble bare med 3t. For å være sikker tok jeg torsdagen fri, for å være fit for fight igjen fredag. Siden det har trening gått som planlagt, og ikke kjent noe mer..

Skulle gjerne hatt 6-7t mer denne uka
Men er viktigre å være frisk, rask og klar for dyst. Enn å sykle å bli værre, det resulterer bare i helt fri en lengre periode. Endte opp på ca 23t denne uka, relativt rolige timer.

Kroppen kjennes bra etter 3 uker med god trening, en del mengde. Føler jeg jeg også har litt futt i kroppen. Jeg kjenner at jeg ligger godt i rute. Denne uka har jeg bodd aleine, å ser fram til at Eirik Solem kommer tilbake på torsdag. Har heldigvis hatt godt s
elskap under øktene, da to andre på laget bor ca 15km unna.

Treninga fremover kommer til å bli super. Allerede på starten av februar kommer minst 5stk fra laget ned til samme område, da blir det bedre matching, å noen litt tøffere uker.

Anton kommer også ned med skolen i starten av februar, ser frem til å ta noen lange økter med de.

Hilsen Arnfinn


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s