På 4uke i Spania..

Heisann!

Livet i Spania går så det suser. Treninga denne uka har vært litt roligere, som start på den nye  treningsperioden. Formen er absolutt stigende. Nå venter en hardere periode i noen uker, før resten av Elite kommer ned i mars.

Treninga i januar gikk mer eller mindre etter planen. Ble noen timer mindre enn planlagt, men endte likevell på rundt 90t. Skulle gjærne hatt 5-10t mer, men pågrunn av en langtur med litt tynne løse føtter. Kjente jeg det i ett kne, å måtte ta det rolig 2dager.. Heldigvis ble det bra med hvile og ett bad. Ikke kjent noe siden 🙂

I helga hadde vi noen helt fantastiske dager med temperatur godt over 20grader, var faktisk 20grader enda kl 21:00. Det er disse dagene man husker, å gleder seg på 😉

I februar kommer jeg til å være omtrent 100t på sykkelen, noe som vil si, ca 25t uka -+ Blir fokus på mengde også i februar. Med noe mer innslag av hardt.

Anton ankom Spania på lørdag, å har allerede kjørt 2dager. En 3t og en 4t, det virker som han har kommet seg veldig bra etter sykdommen i høst. Han har trent bra den siste tida, å jeg ser frem til at han får noen gode timer nede på Spansk jord. Han skal være nede her i 14dager, sammen med MelhusVGS sykkel. Noen økter vill det bli sammen med de. Men siden avstanden er 4mil, må jeg tilpasse det godt med treninga mi. Jeg har planlagt å kjøre en del lange økter disse dagene, ikke bare for min egen del. Men for å kunne følge opp Anton, på best mulig måte.

Å ha kontroll på den belastningen han utsetter kroppen for. Det er svært viktig at det ikke blir for hardt i starten, så går vi heller slippe opp litt mot slutten av hans opphold..

Han er heldigvis veldig flink til.å tilpasse treninga, å følge den planen han får. Han klarer å holde igjen. (noe som er svært viktig) lar seg ikke rive med. Det er det som skiller de beste fra de nest beste.

Mvh Arnfinn


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s