Uke 5 på godt og vondt

Heisann,

Treninga går veldig bra. Jeg synes tida går for fort. Synes ikke det var lenge siden jeg dro nedover, nå har jeg snart vært halve oppholdet. Regner med de siste ukene vil gå like fort om ikke enda fortere.. Den siste uka har gått ekstremt fort. Vært litt småkaldt med 5-10grader i snitt (ser frem til litt bedre vær nå)  men fått trent veldig bra. Ble en del gode lange økter denne uka, mye takket være godt selskap fra flere på Laget. Det er så mye bedre når man er litt fler 😉

Denne uka vil også inneholde relativt mye trening, prøver å få til mange lange økter, men også en del gode hardøkter fremover. Kroppen responderer veldig bra på treninga, fremgangen hittil har vært enorm. Kan med sikkerhet si at jeg aldri har testet så bra som jeg gjør nå. Å det er bare februar enda.. Dette kommer til å bli morro fremover!

image

Første offisielle samling med laget blir i starten av mars, da de kommer ned hit. Det kommer til å bli fantastisk bra, få god matching å hard trening i noen uker, før det virkelig setter igang for fult.

Anton kom også ned til området forrige lørdag, desverre fikk han sykla bare 2dager før han ble dårlig(forkjølet) siden det har han ikke trent. Kjedelig å være i Spania, se på at andre trener og ikke kan være med selv.. Sånn er desverre livet av og til. Anton er i bedringens vei i disse dager, å håper på kanskje få noen økter på sykkelen de siste dagene før han reiser hjem igjen.

Det er veldig synd for han, han hadde trent bra før avreise og kroppen fungerte på treninga. Heldigvis er det tidlig. Så jeg vet han vil komme sterkt tilbake i mars 🙂

Hilsen
Arnfinn
.


En kommentar om “Uke 5 på godt og vondt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s