Gode treningsuker!

Heisann, 2uker siden siste innlegget. Følte det som om det var igår. Tida går så vanvittig fort.

image

Det kan ikke beskrives at snart 2mnd allerede er tilbakelagt. Absolutt all trening har gått som det skal. Fått mange timer i sekken. Å fremdeles 1mnd igjen. Vi nærmer oss mars, noe som innebærer at treninga, kommer til å bli enda tøffere å enda hardere.

Fokuset hittil har vært mengde, og bygge grunnlag, jeg føler det har gått veldig bra. Været har vært forholdsvis stabilt. Men de siste ukene har inneholdt litt mer regn ☔ enn vanlig. Men litt regn stopper ikke en syklist på vei mot toppen!!

Kroppen responderer utrolig bra på det som allerede er gjennomført. Kjørte en tøff økt forrige uke, med diverse lagtempo å hard i bakkene, det fungerte veldi bra. 6 timer å hadde mye å kjøre med hele veien, med untak av at det til tider var (jekla kaldt). Var økta helt super.

Jeg ser virkelig frem til Gutta på Elite kommer ned 7mars, for å få fler slike økter. Kroppen kjennes pigg. Å jeg har ett godt grunnlag før sesongstart. Har hørt rykter om at samlingen skal bli hard, jeg gleder meg 🙂

Jeg kan med stor sikkerhet si at jeg aldri før har vært på det nivået jeg er nå.    Jeg vet selv at dette valget er det mest opptimale for meg. Både kroppen å wattallene taler for det.

image

Svakheten min før jeg dro ned hit var bakker. Dette er noe jeg har jobbet mye med den siste tida, å resultatene der er helt ubeskrivelige. Skal du bli bedre i noe tren på det!! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle greie å heve meg så vanvittig mye..

Følg meg også på instagram @tunsetjr for flere bilder, vil komme mer fremover 🙂


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s