Mars og April +Belgia

Hei, som dere sikkert vet leide jeg ei leilighet i Spania nærmere bestemt (Calpe) gjennom vinteren, Livet i Spania var en ny opplevelse å noe jeg aldri vil glemme. Nå vil jeg fortelle hvordan den siste måneden var og hvordan tida etter var.

Det var mye dårlig vær i store perioder av mars, jeg fikk likevell trent bra i starten å gledet meg til at både Anton og resten av laget skulle komme ned. Formen var da svært bra å jeg følte dette kom til å bli svært bra. Dessverre ble jeg ut i mars ganske dårlig å slet de siste 2-3 ukene med sykdom. Kroppen kunne ikke belastes, å jeg måte ta det med ro. Jeg følte på det tidspunktet at verden raste ned ved siden av meg. All den treninga jeg hadde gjort gjennom vinteren, for så å bli syk over en så lang periode. Tida gikk da vi reiste hjem 28 mars hadde jeg begynt å kommet meg å hadde fått trent litt de 2-3 siste dagene. Hjemme var planen at jeg egentlig skulle ta en veldig rolig uke, fordi jeg skulle reise til Belgia uka etter.

Kroppen var ikke helt i balanse, jeg kjente at det var noe som ikke var helt 100%, likevel fikk jeg trent bra fram mot avreise Belgia, hvor vi skulle være å trene å kjøre ritt i 2 uker (6 ritt )

Da vi kom ned til Belgia var været helt upåklagelig, fantastisk sommer vær, å god følelsen kom tilbake. Jeg håpet at jeg ikke hadde tapt så mye på treningsoppholdet, siden jeg hadde den gode grunnmuren fra før. I Belgia hadde vi leid leiligheter ved cyclinghousebelgium, som var tilrettelagt for syklister. God service og fine leiligheter. Anbefales hvis du skal til Belgia for å sykle.

Nede i Belgia var planen at jeg skulle kjøre 6 ritt. Dette er litt spesielle ritt, kermis ritt der det konstant er støtekupp og angrep. En perfekt arena for å få fart i kroppen for sesongstarten i Norge. Før første ritt var jeg veldig spent, jeg hadde jo aldri vært i Belgia før, hvordan var det? Jeg må si jeg hadde høye ambisjoner før start. Jeg gikk ut hard på rittet, var med på det som skjedde. Dessverre fikk jeg en litt dårlig periode midtveis, å ett stort brudd uten noen fra oss fikk gå. Vi klarte aldri å kjøre det inn igjen, prøvde å være med å være aktiv. Synes jeg kjørte helt greit. Dessverre ble det ingen topplassering, og kom inn med hovedfeltet.

Men det var vanvittig godt å være igang med sesongen, nå så jeg bare fremover.Dagen etter var det dags for nytt ritt, dessverre funka ikke kroppen idet hele tatt, og jeg måtte står av underveis. ble syk etter rittet, å måtte stå over ritt 3. Heldigvis var det ingen langvarig sykdom, men det var uansett ikke optimalt.

det var først noen dager senere at ritt 4 var, jeg var med på det som skjedde fra start, brukte mye krefter tidlig, var med i ett stort brudd i noen runder før vi ble hentet. ett nytt brudd gikk etter vi var innkjørt. der satt dessverre ikke vi, jeg å Andras gjorde ett ærlig forsøk på å prøve å komme oss opp. men jeg kjørte meg litt for tom på det. Fikk det hardt mot slutten.

Etter ritt 4 ventet noen rolige treningsdager før de 2 siste rittene. Kroppen begynte å bli bedre igjen å jeg følte jeg hadde fått litt mer trøkk igjen. Dagen før ritt 5 kjørte jeg en aktiv bilpæs runde for å kvikke opp kroppen, føttene kjentes veldig bra ut å jeg gleda meg til de 2 siste dagene.

Ritt 5. Mitt desidert beste løp her nede.. var aktiv i front å var med på vifta hele dagen.. kroppen fungerte vanvittig bra..Var mye vind.
Var med på stort sett det som var. Bortsett fra det avgjørende bruddet. Som fikk allerede på runde 2, da jeg kom tilbake ifeltet støtet andre med det samme. Å jeg var derfor ikke med.. Følte jeg jeg var sterk nok til å vært med der idag. Prøvde å være med på det meste som gikk på slutten. Prøvde også selv.Men følte at de fleste var oppservange på oss. Å fulgte nærmest med meg med en gang.. Kom inn med hovedfeltet.

Siste kermis. Følte meg veldig bra fra start.. kroppen fungerte bra til rittet..
Starten gikk greit. Var med på det som skjedde forran, kanskje litt for mye med. Men kom meg med i bruddet.. dessverre brukte jeg for mye krefter de første 3-4 rundene. Som så mange ganger før, og jeg kjørte meg litt tom..
Fikk en liten down. Å da var det gjort når vi kom inn på sidevinden.
Veldig surt når jeg først var der å ikke henge med. Men fikk i hvertfall kjørt litt forran. Noe som er bedre enn ingen ting..

Ut fra forutsetningene var jeg fornøyd med samlinga, tro hvordan det hadde gått om jeg hadde vært i den formen jeg var i midten av Mars.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s