Sesongen 2015

2015 er historie, om ikke lenge starter vi med grunntreninga mot 2016.

u67

Når vi ser tilbake på 2015, har vi opplevd mye. Jeg har som i fjor, vært en del av et svært bra team i TVK Elite. Jeg har fått prøvd meg i utlandet, og fått nye erfaringer jeg tar med meg videre. Siden Anton slet med kyssesyke på slutten av sesongen i fjor. Var vi spente på hvordan han ville respondere på treninga, igjennom våren. 2015 skulle bli ett år der vi begge hadde høye mål om å kunne hevde oss i toppen. Vi har fått mulighet til å oppleve mye. Selv har jeg over 150reisedøgn ved skrivende stund hittil i år. Og flere vil det bli.

Anton hadde allerede en 11plass fra NorgesCup i 2014, og hadde med den grunn høye mål for året. Anton har prestert svært godt gjennom årets sesong, han endte til slutt på en 5plass i NorgesCupen sammenlagt. Men var den rytteren som samlet flest rankingpoeng gjennom hele sesongen i Menn jr. For min del hadde jeg en svært god treningsvinter, testa bra på vårparten før sesongstart. Dessverre fikk jeg sykdom som satte meg litt for mye tilbake igjen. Den gode treninga jeg hadde hatt hadde blitt oppstukket og jeg mistet kontinuiteten på treninga noen uker. I april skulle jeg få min førte sjanse i ritt utenlands. Jeg følte jeg hadde progresjon der nede og hevet meg for hver dag. Siden jeg hadde så lite erfaring med slike ritt ble jeg for passiv på mange av rittene noe jeg tapte resultat på. Men jeg vet til neste år, når jeg vet hvordan dette er at det kommer til å bli vanvittig mye bedre. Før sesongen hadde jeg som mål å greie topp 10 på NM tempo, det klarte jeg dessverre ikke. Men er likevel godt fornøyd med gjennomføringa som jeg gjorde det skilte lite fra 10-25plass og jeg følte jeg hadde nivået inne den dagen. Jeg hadde aldri før kjørt en så lang tempo, det fikk jeg litt svi for mot slutten dessverre. Nå vet jeg hva som kreves til neste år, å er klar for å gjøre den jobben som trengs for å komme dit.

bilde 2105

http://www.sykling.no/nyheter/arkivnyheterfralandevei/Sider/Disse%20topper%20NCF%20rankingen%20landevei%202015%202015.aspx

Resultater i 2015

Ranket som nr.1 på den nasjonale rankingen menn Junior

U6 Cycle Tour 2.plass sammenlagt

 • 1 etappeseier (fellesstart)
 • 2 plass etappe (fellesstart)
 • 2 dager i gul trøye

seier u6

Birkebeinerrittet Pallplass Menn Elite Junior

Norgescup 5.plass sammenlagt

 • 2 pallplasser
 • 4 plass

Roserittet 3dagers

 • 2 plass etappe (tempo)
 • 5 plass etappe (fellesstart)
 • 1 dag i gul trøye (veltet med trøya, knakk sykkelen)

NM Bane

 • 2 sølv (1000m, 3000m)
 • 2 bronse (1000m, 4000m)

Gauldal 2-dagers

 • 2 etappeseiere (bakketempo og tempo)
 • Pallplass (fellesstart)
 • 2 dager i gul trøye

Nå blir også Anton seniorrytter, vi kan nå bygge opp våre styrker sammen, jeg har troen på at vi kan heve oss mye mer i tida som kommer, vi får mulighet til å pushe hverandre enda mer. Begge to tar satsinga til ett nytt nivå foran 2016. Dette er året vi skal ha gjennombrudd i norsk sykling! Vi har selv satt oss skyhøye mål, vi skal nå i løpet av 2016. For å komme dit ofrer vi alt, vi går all inn. Vi har aldri vært mer motivert til å starte på en sesong en det vi er nå. Jeg ser det er mulig, og jeg vet at med oss på 2016 laget har vi en meget motivert gjeng i Elitelaget. Vi er ikke de eneste som ønsker å hevde seg blant oss, vi så gode takter mot slutten av årets sesong, i 2016 har vi kommet for å være Landets beste amatørlag. Vi har ett felles mål alle man, være der for hverandre, spille hverandre gode for å nå de målene vi setter oss.

Av Arnfinn Tunset jr


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s