Motivasjonssamiling sesongen 2016

tvkiDet nærmer seg start på treningsvinteren, vi i Team Tunset er super motiverte til å ta fatt på en ny og svært spennende sesong. Anton rykker opp til senior, noe som gjør at vi kommer til å kjøre de fleste rittene sammen neste år.  Vi har aldri hatt et så bra grunnlag med oss inn i starten på treninga etter endt sesong som vi har i år.

Første treningsperiode starter i morgen 2. november. Vi går på en ny sesong med svært store forhåpninger om noe stort innad i laget. Foran 2016 sesongen, stiller vi med ett av de sterkeste lagene vi har hatt, på lenge. Her er det mange som har en god mulighet til å kunne hevde seg.  Per dags dato er vi 17-19 ryttere som til neste år skal omfatte TVK Elite og satsingen til TVK. Noe som er en veldig stor tropp, med svært gode muligheter til å kunne skape noe stort sammen.

Forrige helg deltok vi på årets første samling der så si alle mann stilte(16stk), det var del  1 av våre motivasjonssamlinger for å bli enda bedre kjent å jobbe bedre som ett lag. Turen besto av en lang gåtur på ca. 20timer. Der start var ved Stiklestadveien 1, turen tok oss videre til:

 • Ila
 • Baklidammen
 • Granåsen
 • Rønningen
 • Grønlia
 • Elgseterhytta
 • Skistua
 • Geitfjellet
 • Ila

Noe som totalt ble ca. 45km.

Med oss på turen skulle vi bære ei kiste på vell 50kg +2 vindunker på til sammen 50kg. Med lite mat og jevn gange skulle vi få testet både hvordan vi jobbet sammen, og hvordan vi støttet opp hverandre underveis. Underveis på turen fikk vi oppgaver som hver gang skulle ta oss til et nytt mål/sted. Oppgavene besto av fysiske oppgaver som pushups, spensthopp o.l. for å få tilgang på noe i kista. Vi klarte alle oppgavene på alle postene, sammen hver gang. Og fikk dermed tilgang på diverse mat på deling. Eksempler på mat var:

 • 1 pakke gulerøtter
 • 2 pakker tomatbønner
 • 2 pakker sukkerarter
 • 2 pakker tunfisk i lake
 • 5 energibarer
 • Noen gel, 1pk tomatbønner 1pk tunfisk.
 • 2 pakker kjeks a 60g hver

tvk motivasjonNoe vi skulle dele på 16 mann, Som dere da skjønner ble ikke det mye på hver med tanke på at vi var ute i skogen/marka i 20timer. Samholdet ble bare bedre etter en slik tur. Når jeg ser tilbake på den nå etterpå ville jeg aldri vært turen foruten. Det er øyeblikk og hendelser underveis på turen vi kommer til å huske på i svært lang tid fremover. Alle sammen jobbet svært godt gjennom hele kvelden, natta og morgenen. Selvfølgelig var det utmattende å måtte drasse på ei stor kiste flere mil i bymarka, men ingen klagde underveis. Alle hadde vi ett felles mål om å få kista frem.  Alle mann var svært glade da sola steg opp på himmelen på morgenkvisten, de aller fleste kviknet til etter en tung natt. Alle visste vi var kommet på god vei og få timer gjenstod. Interessen for å bidra med fellesutstyret ble styrket og alle bidro så godt de kunne.

Selv er jeg svært stolt og fornøyde med innsatsen til resten av gutta, alle sammen viste hva de var laget av og at de mener alvor med neste års satsning. Det at det ikke var noe klaging underveis er jeg svært imponert over, ingen brøt turen, uansett hvor hardt de hadde det. Det har jeg mye respekt for. Det er mye vilje i laget som blir til neste sesong. Noe vi ikke ser på bare utøvere men også ledere. Det finnes ingen jeg heller ville dratt på tur i skogen enn denne gjengen. De gjorde at turen ble super tiltros for at det selvfølgelig var hardt.

Turen ble avsluttet på Stiklestadveien 1 med Pizza til alle ca. kl. 12 søndag. En glad og veldig sliten gjeng fornøyd med vell overstått tur.

Vi gleder oss til fortsettelsen med ny samling 22. November, da på sykkelsetet igjen.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s