Teambuilding

Denne helga gjennomførte vi lagets andre samling, de aller fleste var med unntak av noen få.

Denne samlinga var i hovedsak en lagbyggingssamling for å bli enda sterkere som et team. Turen gikk fra NTNU Dragvoll lørdag morgen. Derfra skulle vi ta oss opp til ei hytte i Meråker (nærmere bestemt Gilså, for de som er lommekjent i Meråker) Vi startet i Trondheim kl.10. Derfra gikk turen nordover, Veien var saltet så veien var relativ våt. Vi ble usikre på hvordan det kom til å bli etter hvert som vi nærmet oss hytta, ettersom det var meldt minus 8 der. Ut fra Trondheim fulgte vi i hovedsak den gamle E6, inn til Stjørdal. På Hegra hadde familien Skogan Fredriksen disket opp med boller og blåbærsuppe til alle. Selv kjente jeg at suppa virka veldig bra, tror jeg drakk 4-5 kopper. Og følte jeg ble varmere av det. Etter en rask stopp gikk turen videre, vi sykla i jevnt tempo uten nevneverdige stopper. Da vi begynte å nærme oss Meråker ble også underlaget fastere og det ble mye tørrere. Selv om det var litt kaldere, var det godt å slippe salt-sørpa! Siste 15 km var i litt tyngre terreng med en god del oppover. Og ikke minst svært glatt vei (heldigvis hadde alle pigg). Kroppene kjentes bra ut til oss begge. Selv var jeg rimelig kald på føttene, men det gikk greit. Da vi kom opp til hytta hadde noen dratt som fortropp med bilen, og ordnet klar med rom-fordeling og brødmat. Så alt var klart til oss, til og bare slappe av og kose oss. Turen tok i overkant av 4.timer og ca 100.km

 Etter ei rolig stund, ble det organisering på litt felles. Først så vi en liten film, før vi hadde en felles tegneoppgave der alle skulle bli tegnet portrett av. Men bildet skulle tegnes litt av alle. De ble mye rart til slutt. Dessverre glemte jeg å ta bilder av det. Etter tegninga skulle vi sammen lage middag. Vi ble delt inn i 3 grupper der vi hver gruppe skulle få ansvar for hver vår rett der menyen var hentet fra Henrik Orre’s Velochef.

Gruppe 1 lagde: Gresskarsuppe med kokos og chilli.

Gruppe 2 lagde: Sopprisotto

Gruppe 3 lagde: Lasagne

Siden vi bare hadde 1 kjøkken på deling på 16 mann, sa det seg selv at det kom til å bli trangt opp plassen. Maten tok lang til å lage ca. 3.timer. Men det endelige resultatet ble veldig bra. Der fikk vi sett at skikkelig mat til så mange lager ikke seg selv.. Vi måtte samarbeide på tvers av lagene, og jobbe sammen.  Etter som middagen tok så lang tid, var kl. nå blitt over 21. Vi fikk litt tid til litt gruppediskusjoner rundt det å trene og konkurrere sammen i et stort fellesskap. Før vi etter hvert fant hver vår seng.

Frokosten ble servert kl. 9 med havregryngrøt, og rester av lasagne. Etter det måtte vi pakke sammen og gjøre oss klar til å sykle hjem til Trondheim igjen.  I starten var det svært glatt og mye nedover. Heldigvis kom alle seg ned uten og vært nedi grusen. Turen hjemover besto av mye nedoverbakke, noe som førte til at hvert fall jeg ble litt kaldere enn oppover.  Vi holdt ett litt høyere tempo nedover, og det var samme prosedyre som dagen før på Hegra der vi igjen fikk servert boller og suppe, denne gangen fruktsuppe som var fenomenal, stor takk for det. Vi hadde bare en kort stopp før vi kjørte videre. Nå var vi nedi salt-sørpa igjen, noe som bidro til å gjøre det litt kaldere. Men det gikk uansett overraskende greit tiltros for været.  Vi kom frem på Dragvoll litt før kl.15. Og hadde brukt i underkant av 4.timer tilbake.

Jeg merket godt at jeg ikke hadde kjørt noen økter ute de siste ukene, det gjorde det ekstra kaldt, og når jeg da i tillegg fryser lett ble det litt kaldt.. Men jeg trodde jeg kom til å fryse mer før jeg starta. Jeg føler vi fikk noen gode svar på kroppen. Både jeg og Anton føler vi er i veldig bra slag, jeg var ikke sliten når vi kom tilbake til Dragvoll. Noe som lover veldig bra for trenings-jobben fremover.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s