Motivasjon

Den tøffeste treninga er over for i år. En litt roligere jul før det braker løs igjen. Det har vært en vanvittig hard påkjenning. Grunnen til at jeg har klart å trent så mye og så hard tiltross for jobb har flere grunner. Jeg har hatt en god del å tenke på, har reflektert mye for meg selv. Syklinga har på en måte vært terapi for å få tida til å gå. Jeg har en vanvittig motivert trener, som gjør meg så ekstremt mye mer motivert. Og spiller meg god!
Trening handler om vanvittig mye mer en å bare være i aktivitet treninga skal gjøres rett og med riktig kvalitet og varighet. Progresjon kommer etter hvor målrettet man er og hvor mye man vil. Man må ha motivasjon å ett mål med det man gjør for å nå langt.
Jeg kan med trygghet si at jeg aldri har vært mer tent eller motivert for å gjøre en imponerende trening. Treninga satt i perspektiv kommer aldri til å bli det samme igjen, men bli utført med kvalitet.

Jeg har holdt på noen år nå, å begynner å kjenne kroppen min så godt at jeg vet når den begynner å få nokk, jeg kan med sikkerhet si den var på briste punktet 2ganger de siste mnd. Takket være at jeg kjenner min egen begrensning klarte jeg å stoppe i tide. Jeg vil si jeg aldri før har vært i så god form som jeg er i nå. Har kjørt flere tester som viser at jeg er i god rute. Blant annet intervall drag løping, 3000m på 10min med mye mer å gå på kapasitetsmessig. Kunne nokk holdt farta i 30min.

Jeg vet ikke alle har det like bra som meg. Det er spesielt en person som har fått meg til å innse og gitt meg en ny forståelse på livet. Og hva det virkelig betyr. Det er så lett å tenke hvorfor, hva om, hvordan ting kunne vært. Men slik er det desverre ikke alltid. Realiteten er ofte enn annen enn den man ønsker. Da jeg før trodde at jeg var blitt sliten og hadde det tungt. Hadde jeg egentli ikke bare tilstrekkelig med motivasjon/tro på å klare det. Jeg greide aldri å motivere meg til sitte inne og sykle mer enn 3timer.. Vedkommende har fått meg til å bli ekstremt mentalt sterk. Fått meg til å skjønne hvorfor man vill noe, og ikke minst hvorfor man tar de valgene man gjør. Vi er mennesker, vi sier ofte dumme ting og gjør feil. Noen ganger får man en ny sjanse andre ganger ikke. Ikke la noe slite deg ned uansett hvor tøft du har det. For du vet du er sterk!
Jeg har lært så mye av kroppen min, hvordan den fungerer og ikke minst reagerer på høy totalbelastning. Jeg har til tider presset meg så hard at jeg er sikker på at om jeg hadde jobbet 1mnd til hadde sesongen vært ødelagt og jeg vært syk. Jeg vil si at for å ha klart å gjennomført, det programmet jeg har kjørt de siste mnd, noe Jeg aldri hadde klart i fjor. Har det vist meg hva jeg er i stand til å oppnå. Jeg har fått en enorm forståelse av at veldig mye sitter i hodet. Det har gjort meg så mye (nesten skremmende) mye sterkere. Det som før var en kamp for å sitte inne i 3timer, har blitt til at 5timer inne går fort. Ikke nokk med det! Jeg tror jeg kunne gjort det uten noe musikk, tv eller lignende. Da skjønner du at motivasjonen min er på topp. Jeg har fått ett helt nytt syn en ny vinkel å se fra. Jeg kan bare ikke forklare det med ord.. Men det denne personen ga meg, er en gave fra himmelen. Den vil for alltid være med på å hjelpe meg med å nå mine mål fortere enn jeg hadde regnet med.. M’ange de le lux. Jeg har klart å skaffe meg de forutsetningene jeg har drømt om. Nå er det bare 11dager igjen til avreise!
Her en noen bilder av der jeg skal bo fra 2 januar.

God jul ❤️


  
Av: Arnfinn tunset jr


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s