Back on the Riviera

Etter en rolig jul og julefeiring er kroppen klar for nye utfordringer. Jeg har nå flyttet meg fra kulda hjemme i Norge til ett mye mer behagelig klima i Sør-Frankrike. Her skal jeg være til april, med unntak av noen uker i mars jeg skal til Spania. Etter en tung høst, var jeg skikkelig klar for å komme meg ut på landeveien igjen. 

Som jeg har skrevet før, har jeg leid meg ei stor leilighet i Antibes. Jeg var svært spent på hvordan leiligheta så ut, på bildene jeg hadde fått i forveien så det veldig bra ut. Så jeg hadde rimelig høye forventninger. Jeg måtte lete litt for å finne fram, men da jeg først kom fram og inn ble jeg overrasket på en veldig positiv måte. Leiligheten så utrolig bra ut, og med høy standard. Her skal det bli utrolig bra å bo i vinter. 

  
Første økt ble 3januar. En 4 timer med diverse intervall. Jeg kjente tidlig at det var ei stund siden sist jeg var ute på racer, var litt tung og sliten, og kjørte dragene for hardt. Muskulaturen trenger litt tid på å venne seg til sykkelen. Turen ble derfor mer en lang nok. Dagen etter fikk vi spørsmål om vi ville bli med å sykle med noen proffer, (Ian Boswell, Joe Dombrowski, Kenny Elissonde og Eiking) det hørtes jo spennende ut. Jeg så for meg at det også kom til å bli ei hard dag med 6timer, og var spent på hvordan kroppen ville takle det. Jeg kjente det litt opp de lengste bakkene da jeg jevnt lå på 330w for å være med. Etter den harde gårsdagen var det mer en nok over tid. Jeg kjenner likevel at kroppen ble mye bedre allerede på dag 2.

Igår fikk jeg nok en god opplevelse på sykkelen, kjente at jeg begynte å bli bedre tilfreds med sykkelen. Begynte å føle meg mye bedre. Kjørte 5*10min styrketråkk med kadens på 40-45 hvor jeg følte jeg hadde tråkket og kjørte kontrollert. Etter 3dager med litt kjør alle dagene og 13-14t på sykkelen føler jeg kroppen bare blir bedre å bedre for hver dag. Idag var det restitusjonsøkt på planen. En lett trilletur til Cannes, med konge følelse underveis. Kjente meg vanvittig bra å ingen antydninger til at jeg følte meg sliten. 

Kroppen virker å være i veldig bra rute, kjenner jeg bare blir bedre for hver dag som går. Kroppen tåler mye mer trening enn tidligere og responderer veldig godt. Jeg har lagt opp til ca 27-28t denne uka med en del hardt. Det skal være overkommelig. 

Været har så absolutt vært med oss, mye sol og rundt 15grader. Bilder kommer etter hvert 😛Hvis du vil følge med på hvor jeg sykler, legger jeg ut alle øktene mine på strava. 

Au revoir ☺️


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s