Nå starter alvoret!

Det viktigste grunnlaget er lagt, nå starter spissingen av formen mot den viktige vårsesongen. Oppholdet på den franske rivieraen nærmer seg slutten for oss begge, med knappe to uker igjen på fransk jord. Arnfinn har vært her i snart to måneder, mens jeg har vært her i 2 uker. Oppholdet for Arnfinns del har vært spekket av intervalløkt etter intervalløkt. Det er ikke noe å legge skjul på at belastningen har vært høy, med 4-5 intervalløkter i uken sier det seg selv at kroppen blir utsatt for endel juling. Arnfinn har klart å holdt kjøret oppe og klart å holde seg frisk. Han er rett og slett i storform for tiden, de aller fleste bør nok frykte han uansett om det er flatt eller går oppover.

For min del har den siste tiden vært litt mer negativ. Mesteparten av januar ble tilbrakt i godstolen innendørs fremfor tv’en. Med en langvarig forkjølelse og en kropp som ikke ville spille på mitt lag, ble jeg nødt til å ta det med ro. I det siste har jeg fått trent nokså godt, og jeg føler jeg er i grei rute. Jeg har vært i Frankrike i rundt 2 uker, og kroppen responderer godt på treningen. Jeg kjenner egentlig forskjell fra dag til dag, og hver intervalløkt er som en boost. Tordag den 18.februar kjørte jeg en FTP-test i «Col de la Madone» og jeg fikk en god tilbakemelding på at formen er stigende. For min del nå, handler det om å øke timeantallet og holde meg frisk. Jeg har troen på at jeg skal nå nye høyder i den kommende sesongen. Mye tyder på at jeg allerede nå ikke er langt unna det nivået jeg hadde inne ifjor. Progresjonen har i det siste vært stor, og jeg har stor tro på at den skal fortsette. Det viktigste er tross alt å ha en kropp som spiller på lag med den treningen som man foretar seg. Ellers har oppholdet for oss begge vært svært givende for oss begge uavhengig av lengden vi har vært her. Arnfinn var tidlig i gang for å finne en passelig leilighet tidlig i vinter, det resulterte i at han fikk hendene i en stor og fin leilighet. Alt har ligget til rette for at vi begge skal kunne konsentrere oss om å sykle fort på sykkelen her nede på rivieraen. I tillegg til en super leilighet har også resten av oppholdet vært supert. Med én punktering på nesten to måneder som det verste uhellet, må man nesten si seg fornøyd.

Fremfor oss har vi en svært spennende tid. Nå handler det bare om å få så mange mil i føttene før sesongen starter her i Frankrike, deretter drar vi snuten mot treningssamling i Spania med TVK. Der skal formen spisses ytterligere fram mot den kommende belgiasamlingen og kermesserittene der nede. I Spania blir det lagt opp til økter med høy intensitet for å spisse formen inn mot Belgia, det blir gøy å teste formen mot de andre på laget. Ikke lenge etter Spania går turen videre til Belgia, der vi skal tilbringe dagene med bruddsykling og støtecup i kermesserittene der nede. Det blir den første virkelige testen dette året, mot de kommende UCI-rittene, norgescupene og NM-uka. Etter Belgia er sesongen i gang i Norge og det går slag i slag hver uke, så og si resten av sesongen.  Kort sagt, har vi en veldig travel tid fremfor oss. Ikke bare har vi en travel tid fremfor oss, men jeg tror også en svært lovende tid. Fortsetter Arnfinn på det nivået han befinner seg på den dag i dag kan alt skje! Kanskje kan det være lurt å holde øynene oppe for jeg har på følelsen av at noe stort er i ferd på å skje. Vi gleder oss noe sinnssykt til sesongen, det blir virkelig gøy å sykle med startnummer på bar asfalt og plussgrader igjen. Til den tid er det bare å holde seg frisk og trene bra! Takk for denne gang, vi sees om kort tid!

Har dere lyst til å følge ytterligere med på hvordan vi tilbringer våre dager på og uten sykkelen er det bare og ta en titt på Instagram og Strava! Link nedenfor.

Strava: Arnfinn , Strava: Anton

Instagram

VI SEES!

Anton

 

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s