En imponerende gjeng!

Vi har reist fra Frankrike og forflyttet oss til Spania nærmere bestemt Altea. Her er vi sammen med resten av årets TVK elite. Årets gjeng virker vanvittig motivert og med ett enormt ønske for å lykkes. Troppen her nede teller 15 ryttere + Terje vår ildsjel x10

Elitelaget har leid ett enormt hus, hvor vi bor sammen alle. Da får vi også mulighet til å bygge enda mer lag, og bli enda mer sammensveiset. Terje gjør en helt enorm jobb når det kommer til alt av innkjøp, matlaging og alt av planlegging for at oppholdet skal bli best mulig for oss alle. Hver dag er det satt opp 2 øktledere som styrer og tar seg av dagens løype. Hensikten er også her at alle skal få prøve seg med litt ansvar, noe jeg føler har fungert veldig bra. Alle står på å gjør en god jobb. Hermann må også belønnes med en vanvittig innsats på kjøkkenet hver eneste dag, sammen med Terje. Det tiltross for at han gradvis er på vei tilbake på sykkelen. Det står stor respekt i å være så dedikert til arbeidet, bare det å klare å holde igjen nok og ta opptreninga gradvis er imponerende. Spesielt når han reiser ned med oss, været er så fint og jeg vet det kribler for å sykle mer. 

Treninga her nede går helt etter planen, kanskje gått litt hardt til tider, men med så mange så motiverte utøvere skjønner jeg det er vanskelig å holde igjen. Det er tross alt denne samlinga vi har venta på i lang tid. Og de fleste hatt som ett delmål gjennom vinterens trening. Jeg må berømme alle førsteåringene, som er med på de fleste økter og sprenger stadig nye grenser. Alle har tatt store steg, fra de gikk ut av juniorenes rekker. Det at alle var med på 7t igår og ingen fikk det mot slutten, gir ett signal om at alle vil lykkes! Alle har gjort forberedelsene sine foran årets sesong, og virker å være i rute.

Vi har nå fått syklet omtrent 50t, samlingene lengste økt hittill er over og vi har fått følt litt på hverandre og nivået. Tida går vanvittig fort å timene bare flyr ivei. Vi har fått gode svar og konge matching på de harde øktene. Alle sammen har hevet seg opptil flere hakk det siste året og nivået er imponerende. Når vi er 5-6 som presser over 6,5w/kg hvert drag på Kristoff økta, med annenhver terskel/maks 4min i 10*4min, skjønner vi at nivået er bra. Gutta er i rute! For min egen del og Anton sin del virker vi å være i bra rute. Formen er som jeg håpet den skulle være og vi er med på å pushe de beste på alle øktene. 

Nå gjenstår ca 1uke og vi er inne i den hardeste bolken i samlingen. Med 3 knallharde dager med en 3dagers rittsim. Nå kommer den virkelige pekepinn på hvor gode vi egentli er.

Status etter den første konk økta er at det er en vanvittig solid gjeng vi har iår. Alle sammen kjører vanvittig sterkt, og overraskelser kommer hver eneste dag. Alle tørr å prøve å satser offensivt, nivået er imponerende. 

Vær den beste utgaven av deg selv, ha tro på at det du gjør er det beste, at du vil oppnå det du ønsker er du målrettet nok. 

Beleve who you are, you can achive more than you think. 
Watch out! 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s