Hjem

Team Tunset

Vi er to søsken som satser aktivt på sykling (i hovedsak landevei og bane). Anton har for fult etablert seg i toppen i Norge, da han i sommer ble nr 2 på ungdomsmesterskapet M16. Han bor å trener fortiden i Trondheim der han studerer ved sykkelgymnaset på Melhus.

Anton har som mål å etablere seg i toppen av NC allerede fra våren. Selv om han blir første års junior nå, har han det som skal til for å være høyt oppe.

Både jeg (Arnfinn jr) og Anton trener mye for oss selv,  og veldig mye tyder på at mye av det vi gjør er det rette for oss. Jeg har selv slitt noen år, men ser nå at jeg begynner å nerme meg de beste. Sykling er en svært krevende idrett ting tar tid, man blir ikke best over natta. Det kreves vanvittig mye trening, noe vi ikke tidligere har hatt tid til..

Nå håper jeg det blir andreledes, jeg har jobbet en god del, for å kunne finansiere treninga, dette har selvsagt gått utover treningsarbeidet noe… men tror at jeg ligger rimelig godt ann foran 2014.. Vi har holdt oss friske noe som er viktig for treningsarbeidet, å ser frem mot våren.

2014 sesongen blir en meget aktiv sesong fra vår side, noe som igjen innebærer mye reising og store kostnader. Bare før sesongstart har Anton omtrent 5-6uker trening i utlandet, Mens jeg har omtrent 8-9uker. Dette er noe som vi må finansiere selv. Med disse ukene får vi veldig mye bra grunntrening (viktigst langturene) som legger forutsetningene for våren/sommeren.

 

 

Vi er to brødre Arnfinn jr (21) Anton (16) fra Inderøy i Nord-Trøndelag. vi satser aktivt på sykling å bruker mye av vår tid på det. Vi har begge sykla i ca5år, og sykler fortiden i TVK. Vi trener for det meste alene når vi er hjemme, pappa er aktivt med på mange av turene og bidrar i treningsarbeidet.

Anton bor i Melhus der han studerer ved sykkelgymnaset, der følges han godt opp av trenere.. som også formidler videre til oss om noe er galt. De trener mye i selve skoletida, noe som er veldig viktig for å minske totalbelastninga så det ikke går utover kvaliteten på øktene.

Jeg bor hjemme i Inderøy der jeg  har jobbet det siste året ved Hoff Sundnes brenneri for å kunne ha råd til å satse. Fra 1 februar kommer det til å bli veldig lite jobb.  Jeg skal nesten ikke være hjemme, når jeg først kommer hjem, er det for å sykle ritt eller forberedende trening mot nye ritt.

Vi har som mål å etablere oss i toppen i Norge, men for å nå dit kreves veldig mye, vi er på vei men har ett stykke igjen. Det er veldig mye reising, veldig få av ritta er i Midt-Norge men ofte lengre enn til Oslo.  Vi er innforstått med at vil vi opp og frem, må vi bli sett av større klubber. Til da må vi stå for det meste selv, men viktigst av alt er å delta på mest mulig å være synlig. Da vil også resultatene komme etter hvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s